Nieuw: Commissarissen.nl!

Articles
De NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is initiatiefnemer van dit platform. Met als missie om beter leiderschap en toezicht in Nederland te bevorderen door (onderlinge) inspiratie en persoonlijke groei.

Hoe realiseren we dat? Door een actieve bijdrage te leveren aan beter toezicht. Dat doen we onder meer door nieuws, artikelen, blogs/vlogs, video, whitepapers te publiceren die de doelgroep activeren, inspireren en motiveren. Nadruk ligt daarbij op vernieuwing in governance, toekomstgerichtheid en het verrijken van elkaars inzichten.

Naast Commissarissen.nl organiseren we events - zoals De Dag van de Commissaris en hebben we ontwikkelprogramma's van de NCD Academy, zoals Governance Essentials, Governance Dynamics, Governance Chairman. Verder kennen we districten en intervisiegroepen. Met de certificering van commissarissen en toezichthouders in het Register Certified Board Members, een initiatief van de NCD, willen we verder duidelijk maken dat een commissariaat of toezichthoudende rol geen bijbaan is, maar een écht vak.

Commissarissen.nl is voor iedereen die een positieve bijdrage wil leveren aan (nog) beter toezicht in Nederland, waarbij de community zich met name richt op (aankomende) commissarissen en toezichthouders.
{{comments.length}} reacties
{{thumbsUpCount}}
{{thumbsDownCount}}
{{comment.date|stringToDate:'dd-MM-yyyy'}} ({{comment.date|stringToDate:'H:mm'}})