Kan ik mede-founder, partner of sponsor worden?

Articles

Commissarissen.nl biedt ruimte aan mede-founders, partners en sponsors. Samen met hen zorgen we voor een community waar de (aankomende) commissarissen en toezichthouders niet omheen kunnen. Een platform waar deelnemers alles kunnen vinden om zijn of haar vak als commissaris inhoud te geven. Van pure kennis tot contacten en discussies met collega’s. Om elkaar te helpen en te stimuleren. Commissarissen.nl als het kompas voor toezichthouders.

We maken gebruik van diverse (internationale) contentpartners, maar komen ook graag in contact met mede-founders, partners en sponsors. Organisaties die zich graag verbinden aan onze ideologie: het toezicht in Nederland nog beter maken.

Ons platform biedt organisaties de uitgelezen mogelijkheid om zich rond relevante thema’s te manifesteren, onder meer met content, whitepapers, banners en (gezamenlijke) onderzoeken. Maar ook rond diverse events en andere mogelijkheden binnen het ecosysteem dat de NCD heeft voor toezichthouders, zoals de NCD Academy, LeadershipNL, intervisiegroepen, Governance TV, de Dag van de Commissaris en Register Certified Board Member.

Wil je met jouw organisatie ook mede-founder, partner of sponsor worden? Neem dan contact op met Charlotte Dusschooten. E-mail: CharlotteDusschooten@ncd.nl Telefoon: 088 – 623 23 00.

{{comments.length}} reacties
{{thumbsUpCount}}
{{thumbsDownCount}}
{{comment.date|stringToDate:'dd-MM-yyyy'}} ({{comment.date|stringToDate:'H:mm'}})