Welke content en vacatures kan ik plaatsen op Commissarissen.nl?

Articles
Als je bent ingelogd op het platform, kun je blogs en vlogs plaatsen. De redactie toetst elke bijdrage op relevantie en relevante redactionele uitgangspunten, voordat tot publicatie wordt overgegaan. 

Het plaatsen van boekreviews, events en opleidingen behoort tot de mogelijkheden, mits relevant voor de community. Indien je op structurele basis een bijdrage wilt leveren, is het mogelijk van de redactie van Commissarissen.nl speciale rechten te ontvangen, om bijdragen te publiceren. De uiteindelijke beslissing om aangeleverde content te plaatsen, ligt bij de redactie (redactie@commissarissen.nl).

Wat betreft whitepapers geldt hetzelfde als hierboven. In eerste instantie zijn het echter de founders en partners van Commissarissen.nl die whitepapers plaatsen.

Voor het incidenteel plaatsen van een vacature, stuur je een e-mail naar redactie@commissarissen.nl. Wens je structureel vacatures te plaatsen, dan kun je speciale toegang krijgen tot de vacature-module. Neem voor de mogelijkheden contact op met redactie@commissarissen.nl
{{comments.length}} reacties
{{thumbsUpCount}}
{{thumbsDownCount}}
{{comment.date|stringToDate:'dd-MM-yyyy'}} ({{comment.date|stringToDate:'H:mm'}})