De ervaren Frank van Oers (59) is de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Intergamma. 

Frank van Oers is momenteel managing partner van Vorwerk & Co én president-commissaris bij Wessanen. Naast Van Oers bestaat de RvC van Intergamma uit de commissarissen Kitty Koelemeijer (vice-voorzitter), Edwin Bouwman, Chris Roberts, Jos Stevens, Henri Verbeek en Remco Teulings.

Van Oers startte zijn carrière bij accountantsorganisatie PwC en was/is actief in verschillende directiefuncties  bij Johnson & Johnson, Douwe Egberts/Sara Lee en het eerder genoemde Vorwerk & Co.

Nieuwe koers Intergamma

Intergamma, de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI, maakte onlangs de overname van Van Neerbos Groep bekend. Dankzij de deal is Intergamma een organisatie met zowel eigen winkels als franchisenemers. De ketens Gamma en KARWEI moeten respectievelijk gericht zijn op bouwklussen en decoratie.

Het bedrijf is met bijna 400 bouwmarkten en een omzet van 1,7 miljard euro marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux.