Het community-gedeelte van Commissarissen.nl is geüpdatet: interactiever en veelzijdiger dan ooit. Het community-gedeelte heeft bijvoorbeeld een activity-stream met de laatste gebeurtenissen, een gemeenschappelijk forum en je kunt elkaar berichten sturen.

Je kunt je op verschillende manieren registreren: via e-mail of LinkedIn.

E-mailadres

Aanmelden kan via de registratiepagina. Je volgt de instructies en vult de benodigde gegevens in. Klaar is Kees. Was je al lid? Via de inlogpagina kun je klikken op Forgot password?. Je vult vervolgens je geregistreerde e-mailadres in en klikt op ‘Reset password’.

Je ontvangt een link in je inbox om een nieuw wachtwoord in te stellen. Volg de instructies en met het nieuwe wachtwoord kun je gebruikmaken van de nieuwe features van Commissarissen.nl.

LinkedIn

De vernieuwde community maakt opnieuw gebruik van de mogelijkheid om via LinkedIn in te loggen. Je vult je e-mailadres en wachtwoord voor LinkedIn in en je bent ingelogd in de vernieuwde Commissarissen.nl-community. Je bent klaar om gebruik te maken van de nieuwe features.

Features

Als je bent ingelogd, kun je de vernieuwde community van Commissarissen.nl ervaren. Via het dropdown-menu (rechts bovenin) heb je verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld Wall, je persoonlijke pagina. Hier staan onder meer je vermeldingen, favorieten en vrienden binnen de community.

Bij Profiel kun je je profiel aanpassen en bijvoorbeeld je omslagfoto aanpassen. Verder staan Meldingen, Berichten, Vrienden en Instellingen (hier kun je je wachtwoord wijzigen) aangegeven.

Mocht je nog vragen hebben, stuur ze gerust naar info@commissarissen.nl

Let op: indien je voorheen inlogde met je LinkedIn-account, staat je e-mailadres niet geregistreerd. Je kunt opnieuw inloggen met je LinkedIn-account of jezelf registreren.