Voormalig GroenLinks-kopstuk Jolande Sap blijft langer bij KPN. De telecomgigant zal de commissaris voordragen voor een tweede termijn.

Jolande Sap wordt bij de aandeelhoudersvergadering in april voorgedragen voor een tweede termijn. Sap is sinds 2015 actief in de Raad van Commissarissen van het telecombedrijf. Zij was destijds door de centrale ondernemingsraad aangedragen vanwege ‘haar uitgebreide kennis van en ervaring in de publieke sector en de politiek’.

Zie ook: Mart de Kruif: ‘De geboren leider bestaat niet’

Momenteel is Sap ook commissaris bij accountantsorganisatie KPMG. Ze is ook non-executive director bij Renewi, voorzitter van de Raad van Toezicht van Arkin en Fairfood International.

Ook verlenging voor Hartman

Commissaris-collega Peter Hartman wordt tevens voorgedragen voorgedragen voor een nieuwe termijn in de Raad van Commissarissen. Ook een voorstel tot aanpassing van het beloningsbeleid voor de leden van de raad van bestuur staat op de agenda van de aandeelhoudersbijeenkomst.