Erik Mulder is weer commissaris bij de KNVB. Mulder was tijdelijk voorzitter van de selectiecommissie die FC Groningen aan een nieuwe directie moest helpen. Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus stappen van respectievelijk Excelsior en Heracles Almelo naar FC Groningen.

Bestuurder Erik Mulder was tijdelijk werkzaam bij FC Groningen, waar hij als voorzitter van de selectiecommissie een nieuwe directie moest samenstellen. De zoektocht naar nieuwe directieleden voor FC Groningen verliep soepel, laat de terugkerende Erik Mulder op de website van KNVB weten. ‘Daar zijn we vrij vlot succesvol in geweest, twee maanden was genoeg waar we rekening hielden met drie maanden.’

Zie ook: Mart de Kruif: ‘De geboren leider bestaat niet’

Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus stappen van respectievelijk Excelsior en Heracles Almelo naar FC Groningen. Mulder: ‘We hebben met de aanstelling van Wouter Gudde als algemeen directeur en Mark-Jan Fledderus als technisch directeur de opvolging van Hans Nijland en Ron Jans goed opgevangen. Ik ben echt blij met die mannen; jong, kundig en ambitieus. Onze taak is volbracht. Met ingang van het volgend seizoen heeft FC Groningen opnieuw een sterke directie.’

Erik Mulder terug bij KNVB

Erik Mulder is financieel directeur van Lubbers Logistics Group. Hij is voormalig financieel directeur van FC Groningen. Met onmiddellijke ingang is Mulder nu weer actief lid van de Raad van Commissarissen in Zeist. De RvC bestaat momenteel uit Jan Smit (voorzitter), Elsemieke Havenga-Hillen, Han Berger en Niek Jan van Kesteren.