VolkerWessels heeft twee nieuwe commissarissen aangekondigd: Anja Montijn en Eelco Blok. Montijn en Blok worden op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders officieel benoemd. Zij zullen samen René Kuipers vervangen. Montijn en Blok zijn naar voren geschoven vanwege hun extensieve ervaring in senior managmentposities.

Na bijna vier jaar in het commissariaat van VolkerWessels te hebben gezeten heeft gerespecteerd lid René Kuipers besloten afstand te nemen van zijn positie. De oud-aandeelhouder en directeur van Norrit NV zal tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 18 april 2019 officieel stoppen als raadslid.

Zie ook: Dag van het Commissariaat: Talitha Muusse en Samuël Verpalen (Blikverruimers) toegevoegd

Kuipers zal vanaf 18 april worden opgevolgd door Anja Montijn en Eelco Blok. Montijn bekleedt op dit moment al verschillende functies. Zo is zij non-executive director bij OCI en commissaris bij Fugro ook heeft zij bij Accenture senior managmentfuncties ingevuld. Blok is in het verleden CEO geweest van onder andere KPN. In het hedendaagse leven is hij onder andere commissaris bij PostNL en Signify.