PostNL draagt Marike van Lier Lels voor als nieuwe commissaris. Op 16 april zal er door de aandeelhouders gestemd worden om te kiezen of de huidige non-executive director van RELX deze functie zal gaan bekleden.

Marike van Lier Lels is door PostNL genomineerd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen. President-commissaris Jan Nooitgedagt maakt duidelijk zeer verheugd te zijn met de aanbeveling: ‘Dankzij haar uitgebreide loopbaan met bestuurs- en toezichtsfuncties bij uiteenlopende bedrijven, heeft zij inzicht en ervaring opgedaan in vele sectoren in Nederland.’ Van Lier Lels is op dit moment commissaris bij onder andere Dura Vermeer en de NS groep.

ZIE OOK: VolkerWessels benoemt twee nieuwe commissarissen

Marc Engel geeft aan met ingang van 1 oktober 2019 zijn functie als lid van de RvC neer te willen leggen. Na een lidmaatschap van ongeveer zes jaar respecteert de raad zijn beslissing.