Pamela Boumeester is de beoogde nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van familiebedrijf Vebego. De facilitair dienstverlener heeft daarnaast twee andere nieuwe leden in de RvC benoemd.

De Raad van Commissarissen van familiebedrijf Vebego International maakt bekend dat drie nieuwe leden toetreden. Met ingang van 12 maart 2019 zijn Pamela Boumeester, Willem Cramer en Loes van Rijsoort benoemd. De nieuwe commissarissen zorgen voor een evenwichtige samenstelling van de raad, die verder bestaat uit Arend Vos (voorzitter a.i.), Jan van Hoek en Ton Goedmakers sr.

Zie ook: ‘Commissaris, is jouw organisatie gereed voor de toekomst?’

Vos: ‘Wij verwelkomen deze versterking van onze raad, waarmee we de continuïteit van het toezicht bij Vebego kunnen borgen. De nieuwe leden brengen veel ervaring en deskundigheid en zijn een goede aanvulling op de huidige samenstelling van de raad. Ik zie uit naar de samenwerking.’

Boumeester, Cramer en Van Rijsoort

De 60-jarige Pamela Boumeester is commissaris bij Ordina N.V., Heijmans N.V., Jaarbeurs Utrecht en non-executive director bij GlobalVia S.A. Zij is daarnaast coach voor executives, plaatsvervangend Raad bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam en lid van de Raad van Toezicht van Right to Play Nederland. Pamela Boumeester is de voormalig directievoorzitter van NS Poort en NS Reizigers.

Willem Cramer is onder meer commissaris bij Koopman Logistics Group, PC Uitvaart, de Friese Ontwikkelingsmaatschappij en Blue Sky Group. Cramer was eerder bestuursvoorzitter van Friesland Bank.

De 52-jarige Loes van Rijsoort is HR Director van Landal GreenParks en lid van de Raad van Toezicht van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes. Eerder was zij director HR bij Bilfinger Industrial Services Benelux en actief in change management en HR bij TNT en PostNL.