ICT Group heeft Angélique de Vries-Schipperijn voorgesteld als nieuwe commissaris. Ze is genomineerd voor een periode van vier jaar.

Angélique de Vries-Schipperijn wordt commissaris bij ICT Group, maar werd eerder al bekend dat Wouter van den Bunt ook genomineerd is voor een commissariaat. Op de AGM aankomende 15 mei zal er gestemd worden over het voorstel. Theo van der Raadt, voorzitter van de RvC, ‘Haar brede en diepgaande kennis en ervaring op het gebied van strategische en technologische ontwikkelingen in de technologiegebieden zullen van grote waarde zijn voor ICT Group’

Zie ook: Mart de Kruif: ‘De geboren leider bestaat niet’

De Vries-Schipperijn is op dit moment senior vice president van SAP, daarnaast is ze al lid van de Raad van Toezicht van Het Noordbrabants Museum. Op de AGM wordt er aan de shareholders gevraagd de RvC uit te breiden van vier naar 5 leden.