HEMA heeft twee ervaren commissarissen bij de Raad van Commissarissen weten te voegen. Voormalig Esprit-baas Ronald van der Vis en Avon-topman Jan Zijderveld zullen met ingang van 8 april toetreden tot de RvC. Robert Jan van der Kraats zal adviseur worden van de Raad.

Van der Vis, Zijderveld en van der Kraats zijn ervaren bestuurders. Van der Vis heeft van 2009 tot 2013 inernationaal modewerk Esprit geleid, dit nadat hij leiding had geven bij GrandVision.  Zijderveld werkte jaren voor Unilever. Nu leidt hij zijn cosmeticaconcern Avon. Van der Kraats was onder meer al financieel topman bij Randstad.

Zie ook: Jan Kees de Jager mogelijk commissaris KLM

Op dit moment zijn Wilco Jiskoot, voormalig ABN AMRO-bestuurder en Marcel Broekhoorn al lid van de Raad van Commissarissen van HEMA. Jiskoot als president-commissaris en HEMA-eigenaar Broekhoorn as commissaris. HEMA is van plan om later dit jaar nog een vijfde lid toe te voegen aan de RvC.