Landschap Overijssel heeft twee leden toegevoegd aan de Raad van Toezicht. Jos Harmelink en Karin Leferink zullen respectievelijk vanaf begin april en begin september zitting nemen in de raad.

Landschap Overijssel heeft bekend gemaakt twee nieuwe leden toe te voegen aan de Raad van Toezicht. Vanaf april zal Jos Harmelink, verbindend ondernemer in agrarisch natuurbeheer en arbeidskundige uit Vasse, toetreden. Als wethouder van Tubbergen heeft Harmelink al veel ervaring opgedaan met ruimtelijke vraagstukken en – ontwikkelingen in het landelijk gebied.

Zie ook: HEMA voegt twee commissarissen bij RvC

Naast Harmelink zal ook Leferink plaatsnemen in de Raad van Toezicht. Zij zal vanaf 1 september haar vermogen om het landschap inspirerend en verbindend tegemoet te treden in de praktijk brengen met behulp van haar passie voor zorg en landschap. Landschap Overijssel ziet haar als een welkome sparringspartner.