Frans Weghorst maakt per direct onderdeel uit van de Raad van Toezicht van FC Twente. Weghorst breidt de raad uit naar drie leden.

Het is de bedoeling dat de Raad van Toezicht van FC Twente binnenkort weer  uit vijf leden bestaat. Vandaag is een stapje in de goede richting gezet met het aanstellen van Frans Weghorst als nieuw lid. Hij zal per direct actief worden in de RvT. Hij zal samen met Koen Groenewold en waarnemend voorzitter Dennis Schipper deel uitmaken van de raad.

Zie ook: Petri Hofsté: ‘Bundel intitiatieven in digitale transformatie’

Schipper laat in zijn eerste reactie weten zeer blij te zijn met de komst van Weghorst. ‘Frans is al jaren nauw betrokken bij de club en was een van de voortrekkers van De Noabers’, de regionale investeerdersgroep die zeer belangrijk is voor de verdere toekomst van FC Twente.’