Kinderopvangorganisatie Bink is op zoek naar een lid van de Raad van Toezicht met een marketing- en communicatieachtergrond.

De Raad van Toezicht van Bink bestaat uit vijf leden. Toezicht houden, meedenken, advies geven aan de Raad van Bestuur en verantwoording afleggen, zijn in het kort de taken van de raad van toezicht van Bink. De Raad van Toezicht volgt kritisch het functioneren van de raad van bestuur en bewaakt de continuïteit van de organisatie.

Bink zoekt een kandidaat met een marketing & communicatie achtergrond. Hiernaast is ervaring gewenst als commissaris of toezichthouder in een bij voorkeur maatschappelijke onderneming. Je hebt affiniteit met kinderopvang en beschikt bij voorkeur over een maatschappelijk relevant netwerk. Verder ben je communicatief, analytisch sterk, positief-kritisch ingesteld en een echte teamspeler.

Informeren en solliciteren

Stuur je motivatie en cv vóór 13 mei 2019 aan mevrouw L. Schöningh via www.binkkinderopvang.nl/vacatures.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van de Raad van Toezicht, mevrouw L. Schöningh op het nummer 06 – 11325451.