Jacqueline Tammenoms Bakker is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van baggeraar en maritiem dienstverlener Koninklijke Boskalis Westminster.

Jacqueline Tammenoms Bakker (1953) is per 8 mei commissaris bij Koninklijke Boskalis Westminster. Tammenoms Bakker is momenteel tevens commissaris bij onder andere Unibail-Rodamco-Westfield, TomTom en CNH Industrial.

Zie ook: Commissaris Tata Steel Nederland: ‘Het lijkt erop dat ThyssenKrupp niet meer wil’

De kersverse Boskalis-commissaris was in het verleden directeur-generaal op het ministerie van infrastructuur en waterstaat. In 2017 richtte Tammenoms Bakker samen met Margot Scheltema het bedrijf On Boarding op. Samen leiden zij jonge commissarissen op in een-op-een-sessies.

Wijzigingen top Boskalis

Topman Peter Berdowski is herbenoemd als lid van de Raad van Bestuur en CEO voor een termijn van vier jaar. De 43-jarige Carlo van Noort is tegelijkertijd benoemd als lid van de Raad van Bestuur in de functie van CFO voor een termijn van vier jaar. Eerder was Van Noort financieel directeur van Boskalis Nederland. Hij is de opvolger van de vertrekkende Hans Kamps.