Beursgenoteerd detacheringsbureau Brunel International heeft bekend gemaakt dat Kitty Koelemeijer plaats neemt in de Raad van Commissarissen. Aat Schouwenaar is herbenoemd. Overigens werd er op de algemene vergadering met alle agendapunten ingestemd.

Koelemeijer is ook professor Marketing bij Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is ze daar ook nog directeur van het marketing en supply chain management-cluster. Toezichthoudende ervaring heeft ze opgedaan bij o.a. Intergamma, Centraal Boekhuis en Equipe Zorgbedrijven. Aat Schouwenaar is herbenoemd als voorzitter van de RvC voor een termijn van twee jaar. Schouwenaar is onder andere ook actief als commissaris bij ADG dienstengroep en als toezichthouder bij Fonds Gehandicaptensport.

Zie ookPodcast: Wegwijzer in het Digitale Doolhof met Annet Aris

Eerder deze maand werd bekend dat de omzet van Brunel in het eerste kwartaal wederom gestegen is. Ditmaal met een kwart. Binnen Nederland liep de omzet wel iets terug, maar dat kwam door omstandigheden in de financiële sector. Brunel zelf stelt dat die van tijdelijke aard zijn en blijft ‘zeer positief’ over de toekomst.