Zorggroep De Vechtstreek heeft twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht. Douwe van Riet en Ivo van Dijk zullen de Raad binnen treden. Michel van der Voort en Rik Riemen nemen beiden na acht jaar, volgens het reglement, afscheid.

Van Riet en van Dijk zullen samen de auditcommissie van de Raad van Toezicht van de Zorggroep zijn. Beiden hebben in diverse functies hun sporen al verdiend in de zorgsector. Ivo van Dijk is gelijktijdig aan zijn commissariaat bijvoorbeeld lid van de Raad van Bestuur van zorgverzekeraar ONVZ. Van Riet maakt deel uit van de Raad van Bestuur van HVO Querido. HVO Querido is een organisatie die in Amsterdam en Kennemerland onder andere maatschappelijk opvang en beschermend wonen biedt.

Zie ook: Rinda ten Besten nieuwe commissaris Mitros’

De Raad van Toezicht van Zorggroep de Vechtstreek bestaat altijd uit vijf leden. De Raad geeft advies aan de Raad van Bestuur, welke overigens maar uit één lid bestaat, Jeroen Schackman. Inclusief de nieuwe toevoegingen bestaat de Raad van Toezicht uit voorzitter M. Dopper, vice-voorzitter en lid van de commissie kwaliteit en veiligheid A.J.J.M. Keijzer-Van Laarhoven, lid van de commissie kwaliteit en veiligheid K.S.D. Deutekom en de auditcommissie, nu dus bestaand uit Douwe van Riet en Ivo van Dijk.