Roelie Lubbers-Hilbrands is het nieuwste lid van Raad van Commissarissen. Dat maakte de accountantsgroep bekend.

De 50-jarige Roelie Lubbers-Hilbrands is per 1 juli benoemd als commissaris van Countus en volgt hiermee John van der Meer op. Van der Meers termijn loopt. Lubbers-Hilbrands is momenteel lid van de Raad van Toezicht van Stichting Interzorg Noord-Nederland. Daarnaast is ze commissaris bij Stichting RTV Drenthe en Stichting Mediareclame Drenthe, de Overijsselse gasmaatschappij Cogas en DLE Natura Uitvaartverzekeringen in Emmen.

Zie ook: Zorggroep De Vechtstreek vervangt twee leden RvT

De nieuwbakken Countus-commissaris heeft een eigen adviesbedrijf en heeft ruime ervaring in de accountancybranche. Ze was onder meer werkzaam bij KPMG als accountant, director Audit bij EY) en partner bij BDO en Deloitte.

Countus Groep, waarvan Countus onderdeel is, heeft een omzet van 46 miljoen euro. De groep, met een focus op de agrarische sector, de horeca en de sector Zorg & Welzijn, heeft 522 medewerkers en 23 vestigingen in Noord-, Midden- en Oost-Nederland.