Berend Rubingh is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van FC Groningen. De afgelopen tijd was Rubingh al als adviseur betrokken bij de veranderingsprocessen binnen de voetbalclub. 

Berend Rubingh is directeur van het managementbedrijf Manage to Manage in Haren. De afgelopen tijd was Rubingh adviseur bij FC Groningen en lid van de selectiecommissie. De commissie was belast met de zoektocht naar een nieuwe algemene en technisch directeur. Inmiddels zijn Wouter Gudde en Mark-Jan Flederus respectievelijk de nieuwe algemeen directeur en technisch directeur.

Zie ook: Nieuwe Commissaris Countus

Erik Mulder is onlangs benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. Naast Mulder en de kersverse commissaris Rubingh bestaat de Raad van Commissarissen uit Edward Wielens (managing partner van Solide), Jouke Haringsma (financieel adviseur a.i. bij Gemeente Midden-Groningen) en Erik Kuik, onlangs afgetreden als bestuursvoorzitter van zorginstelling Alliade.