Sabijn Timmers-Janssen is per 1 juli 2019 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van zorgverzekeraar ONVZ. Timmers-Janssen heeft ruime ervaring op het gebied van risicomanagement en compliance.

Timmers-Janssen is op dit moment werkzaam als Director Risk bij Triodos Bank. Daarvoor was ze onder andere Risk Reporting bij NN Life, Chief Risk Officer(CRO) bij ING Insurance Benelux en directeur Insurance Risk Management van SNS Reaal. Ook op toezichthoudend gebied heeft ze ervaring. Zo is ze actief als lid van de Raad van Commissarissen van Onderlinge ‘s-Gravenhage. Eerder was ze voorzitter van de Solency II Commissie van het Actuarieel Genootschap.

Zie ook: Twee nieuwe leden RvT GGz Centraal

Na de benoeming van Timmers-Jansen bestaat de Raad van Commissarissen van de zorgverzekeraar uit vijf leden. Naast het kersverse lid maken ook voorzitter Louise Gunning-Schepers (president-commissaris Schiphol Group), Willem Geerlings (voorzitter RvT VUmc), Edgar Koning (president-commissaris Amvest Vastgoed) en Iris van Bennekom-Stompedissel (lid Raad van Toezicht Slachtofferhulp Nederland) deel uit van de Raad van Commissarissen van ONVZ.