Signify, de voormalige lampendochter van Philips, wil Frank Lubnau voorstellen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen.

De aandeelhouders van Signify, het bedrijf dat Philips’ voormalige lichtdivisie herbergt, zullen in mei 2020 stemmen over de eventuele komst van de 50-jarige Frank Lubnau. Tot die tijd zal Lubnau de vergaderingen als toeschouwer bijwonen.

Zie ook: BAM wil Belgische Randstad-commissaris binnenhalen

Lubnau is momenteel werkzaam als Managing Director en Chief Technology and Excellence Officer (CTEO) bij ISS Duitsland. Daarvoor heeft Lubnau meerdere exective posities bekleed. De Duitser was onder andere Chief Digital Officer (CDO) voor Industrial Technology bij Robert Bosch en was hij Chief Technology Officer (CTO) bij de afdeling Klantenservice van Siemens.

Lubnau: ervaring digitale domein

President-Commissaris Arthur van der Poel over de mogelijke toezichthoudende aanwinst. ‘Zijn uitgebreide ervaring in het digitale domein zal ons bedrijf waardevolle inzichten opleveren.’ De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Gerard van de Aast, Eelco Blok, Rita Lane en Jill Lee.