Sinds 1 oktober is Patrick Lammers voorzitter van de Raad van Commissarissen van Theater aan de Parade. De CEO van Essent  was al lid van RvC, maar volgt nu Henk Kivits op als voorzitter. Kivits kondigde in 2014 zijn laatste periode als voorzitter aan.

Naast de benoeming van Lammers als voorzitter is de Raad van Commissarissen van Theater aan de Parade ook uitgebreid met drie andere leden. Rob Almering, Fons Jurgens en Carin van Berkel nemen zitting in de Raad. Almering is bestuursadviseur en voorzitter van hockeyclub Den Bosch. Daarnaast maakt hij ook deel uit van de Raad van Advies van Dutch Design Week en is hij manager/directeur a.i. bij IntRAmanagement. Fons Jurgens staat bekend als de algemeen directeur van de Efteling, waar hij voorheen een functie in de Raad van Bestuur vervulde.

Zie ook: Nieuwe commissaris FC Twente

Carin van Berkel is op dit moment actief als commercieel directeur van Attractiepark Toverland. Eerder was zij ook directeur commerciële zaken bij Efteling en heeft zij de marketing van Holland Casino voor haar rekening genomen. Carol Dona (oud-topman Ricoh) zat al in de Raad van Commissarissen en zal daar ook in blijven zitten.