Ervaren toezichthouder Lizzy Doorewaard bespreekt wekelijks dilemma’s voor commissarissen/toezichthouders in Commissaris Class.

Een bestuurder wil een forse investering doen. Welke rol pak jij als commissaris? Wanneer ben je de kritische commissaris en wanneer ben je de steun van de Raad van Bestuur? De volhardende bestuurder en de Raad van Commissarissen waren het oneens. Na veel doorzettingsvermogen wist de topman de commissarissen te overtuigen. Was de Raad van Commissarissen terecht kritisch? Lizzy Doorewaard vertelt haar ervaring.

Lizzy Doorewaard is professioneel toezichthouder/commissaris bij verschillende profit- en non-profitorganisaties waaronder Staatsbosbeheer (voorzitter financiële auditcommissie) en de Nederlandse publieke omroep NPO. Daarnaast adviseert Doorewaard (beginnende) commissarissen en toezichthouders. Zoek je ook hulp als commissaris/toezichthouder? Neem contact op met Lizzy Doorewaard.