Ervaren toezichthouder Lizzy Doorewaard bespreekt wekelijks dilemma’s voor commissarissen/toezichthouders in Commissaris Class.

Het bestuur van een organisatie had een strategische sessie met de raad van Commissarissen. Tijdens de sessie doemde de vraag op: is deze online partij een bedreiging voor ons? Hoe definieer je een (online) concurrent? Lizzy vertelt hoe zij omging met de beslissing van de Raad van Bestuur.

Lizzy Doorewaard is professioneel toezichthouder/commissaris bij verschillende profit- en non-profitorganisaties waaronder Staatsbosbeheer (voorzitter financiƫle auditcommissie) en de Nederlandse publieke omroep NPO. Daarnaast adviseert Doorewaard (beginnende) commissarissen en toezichthouders. Zoek je ook hulp als commissaris/toezichthouder? Neem contact op met Lizzy Doorewaard.