Bouwbedrijf Heijmans wil Ans Knape-Vosmer als commissaris. Dit omdat de termijn van Pamela Boumeester’s op 15 april volgend jaar, conform aan het rooster, af zal lopen. Knape-Vosmer zou haar plek in moeten nemen.

Knape-Vosmer is op het moment werkzaam bij chipmachinemaker ASML als vice-president HR&O Global & Sales Operations . Daarnaast is ze lid van de Raad van Commissarissen van Koninklijk Douwe Egberts B.V. In haar voordracht heeft de Raad van Commissarissen voornamelijk gefocust op haar ruime ervaring op het gebied van HR en organisatieontwikkeling. Dit zou een waardevolle bijdragen voor de RvC moeten zijn.

Zie ook: Nieuwe voorzitter RvT Laurentius bekend

Op 15 april zal Knape-Vosmer officieel voorgedragen worden als commissaris bij Heijmans voor een periode van vier jaar. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op die dag geldt voor de vacature het versterkte aanbevelingsrecht. De Voordracht van Knape-Vosmer wordt gesteund door de Ondernemingsraad. Nog voordat ze officieel benoemd is zal Knape-Vosmer met ingang van 1 januari 2020 beginnen met haar inwerkprogramma.