Annemieke den Otter moet de nieuwste commissaris van ForFarmers worden. Den Otter is momenteel Chief Financial Officer bij IT-dienstverlener Ordina.

Beursgenoteerde voerfabrikant ForFarmers wil Annemieke den Otter (1979) benoemen als nieuwe commissaris. Deze nominatie zal aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2020 worden voorgelegd. Den Otter zal het zesde lid van de Raad van Commissarissen worden.

Zie ook: Gasunie vindt nieuwe president-commissaris

President-commissaris Cees de Jong over de aanstaande ForFarmers-commissaris: ‘We zijn bijzonder verheugd Annemieke den Otter als commissaris te kunnen nomineren, gezien haar brede ervaring op het gebied van (Corporate) Finance en IT. Daarnaast brengt zij relevante kennis en affiniteit met HR.’

Na de komst van Den Otter bestaat de Raad van Commissarissen van ForFarmers uit voorzitter Cees de Jong, Sandra Addink-Berendsen, Roger Gerritzen, Vincent Hulshof, Erwin Wunnekink en de genoemde CFO van Ordina.

Financieel topvrouw Ordina

Den Otter is inmiddels ruim drie jaar financieel topvrouw bij IT-dienstverlener Ordina. Ze is onder meer verantwoordelijk voor Finance, HR, Inkoop, IT en Investor Relations. Eerder werkte ze bij Royal VolkerWessels Stevin N.V. als Head of Treasury en Corporate Finance.