De Raad van Commissarissen van Ordina is van plan om, op voordracht van de Stichting Prioriteit Ordina Groep, de benoeming van Thessa Menssen en Filip Michiels als leden van de RvC aan de Algemene Vergadering op 2 april 2020 voor te leggen. Thessa Menssen zal per die datum ook voorzitter worden van de auditcommissie. Zij volgt Dirk Anbeek op, die op 2 april 2020 volgens het rooster af zal treden

De Nederlandse Menssen, is lid van de Raad van Commissarissen van Alliander, PostNL en FMO. Daarnaast is ze ook lid van de RvT van Stichting Topvrouw van het Jaar, het Scheepvaartmuseum en Kröller Müller Museaum. Ook is ze CFO en lid van de Raad van Bestuur van BAM Groep en CFO en COO van het Rotterdams Havenbedrijf. De Belgische Michiels is sinds 2013 CIO van TUI. Tevens is hij bestuurslid van Belgian Trvale Network. In het verleden was hij CIO van Gateway en Hoofd IT a.i. van Lansxess Belgium. Michiels werd recentelijk door het ICT-vakblad Datanews uitgeroepen tot CIO of the year 2019 in België

Zie ook: Dag van het Commissariaat: korting voor vroege vogels

Johan van Hall, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Ik ben verheugd met de voorgestelde komst van Thessa Menssen en Filip Michiels in onze Raad van Commissarissen. Zij vormen een waardevolle aanvulling op de samenstelling van onze raad. Thessa Menssen vanwege haar sterke financiële achtergrond, en ruime kennis en ervaring in vele sectoren in Nederland, en Filip Michiels vanwege zijn kennis en ervaring in Digital/IT, in het bijzonder in België. Met de voorgestelde benoemingen bestaat de Raad van Commissarissen weer uit vijf leden, en is de samenstelling divers en evenwichtig.”