Paleis Het Loo heeft twee nieuwe leden in de Raad van Toezicht benoemd: filmmaker Ahmet Polat en UAF-bestuurder Mardjan Seighali.

De 41-jarige Ahmet Polat en 55-jarige Mardjan Seighali zijn de nieuwste aanwinsten van de Raad van Toezicht van Paleis Het Loo. Gerdi Verbeet, voorzitter Raad van Toezicht, over de komst van het tweetal: ‘Ik ben enorm trots dat Ahmet en Mardjan toetreden tot de Raad van Toezicht van Paleis Het Loo. Met hun competenties, achtergrond en ervaring zijn zij een waardevolle toevoeging aan onze Raad en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken.’

Zie ook: Fastned zoekt vrouwelijke commissaris

De Raad van Toezicht van Paleis Het Loo bestaat uit Gerdi Verbeet, Marry de Gaay Fortman, Mardjan Seighali, Marc van Gelder, Marc Damen, Kees Vendrik en Ahmet Polat.

Polat en Seighali

Fotograaf en filmmaker Ahmet Polat was in het verleden Fotograaf des Vaderlands en winnaar van een ICP Award. In 2018 richtte hij Stichting Studio Polat op. De stichting wil makers en publiek uit alle lagen van de maatschappij en van elke afkomst elkaar laten zien en begrijpen, betrekken, inspireren en verbinden.

Mardjan Seighali is directeur-bestuurder van Stichting voor Vluchtelingen-Studenten UAF. Het UAF heeft 70 jaar ervaring in onderwijs en begeleiding van gevluchte professionals en studenten naar studie en werk.