De Dag van het Commissariaat heeft de eerste drie sprekers bekendgemaakt: Annemieke Roobeek, Jaap Winter en Nicolette Loonen.

Op 2 april 2020 vindt de nieuwste editie van de Dag van het Commissariaat plaats in de Apenheul in Apeldoorn. Annemieke Roobeek, Jaap Winter en Nicolette Loonen zijn de eerste namen. De overige namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Zie ook: Dag van het Commissariaat: Talitha Muusse en Samuël Verpalen (Blikverruimers) toegevoegd

Entree bedraagt €345 voor reguliere bezoekers en €295 voor NCD-leden. Meer info over de Dag van het Commissariaat vind je op dagvanhetcommissariaat.nl

Roobeek, Winter en Loonen

Annemieke Roobeek heeft meer dan 25 jaar aan ervaring als bestuurder en commissaris bij tal van internationaal opererende ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Momenteel is zij commissaris bij ABN AMRO en Howaldt & Co (Duitsland). Tot voor kort was zij commissaris bij KLM N.V. en Abbott Healthcare Products. Roobeek is tevens voorzitter van Social Finance NL, opgezet met founding partners ABN AMRO en het Oranje Fonds.

Jaap Winter is lid van de Raad van Commissarissen van Randstad N.V. en voorzitter van de Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum. Winter is daarnaast partner van Phyleon leadership & governance en adviseert commissarissen en bestuurders over governance en board dynamics. Ook was hij lid van de Commissie Corporate Governance o.l.v. Morris Tabaksblat die in 2003 de Nederlandse Corporate Governance Code opstelde.

Nicolette Loonen is toezichthouder bij pensioenfonds ABP, Stichting Rutgers en het CvTA. Daarnaast adviseert zij organisaties over duurzaamheidsverslaggeving en -strategieën.