ICT Group wil Koen Beeckmans als lid van de Raad van Commissarissen. De financieel topman van het Amsterdamse GVB moet Deepah Luthra opvolgen.

De 48-jarige Koen Beeckmans staat op de nominatie om commissaris te worden bij ICT Group, een leverancier van industriƫle technologische oplossingen en diensten. Beeckmans zal, mits de voordracht goedgekeurd wordt, lid worden van de auditcommissie.

Zie ook: Dag van het Commissariaat 2020: eerste namen bekend

President-commissaris Theo van der Raadt: ‘We zijn zeer verheugd met de voordracht van Dhr. Beeckmans als lid van de Raad van Commissarissen van ICT Group. Hij brengt een uitgebreide staat van ervaring met zich mee, zowel bij beursgenoteerde als private ondernemingen. Daarnaast zal zijn brede ervaring op het gebied van zowel fusies en overnames als procesmanagement van waarde zijn voor de verdere ontwikkeling van ICT Group.’

Beeckmans is CFO van het Amsterdamse openbaarvervoersbedrijf GVB. Eerder was de Belg groeps-CFO van bpost NV, het Belgische equivalent van PostNL. Verder werkte hij onder meer als CFO bij GdF Suez NL en CFO bij Engie Services NV.

Deepak Luthra vertrekt bij ICT Group

ICT Group neemt afscheid van Deepak Luthra, de huidige voorzitter van de auditcommissie. Zijn tweede termijn eindigt op 13 mei 2020 en hij is niet beschikbaar voor herverkiezing. Van der Raadt: ‘Ik wil mijn dank uitspreken aan Deepak Luthra voor zijn waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf gedurende de afgelopen acht jaar.’