Bart-Adriaan de Ruijter (Kennedy Van der Laan) en Peter Schimmel (Grant Thornton) verzorgen de sessie ‘Toezicht op de apenrots in de bestuurskamer’ op de Dag van het Commissariaat.

Het gedrag in de bestuurskamer vertoont soms veel gelijkenis met het dierlijk machogedrag op de Apenrots. In deze inspiratiesessie zal op interactieve en speelse wijze vanuit verschillende invalshoeken de apenrots in de bestuurskamer worden belicht door expert in dierlijk manager/machogedrag Dr. Maarten Frankenhuis (oud-directeur/bestuurder Artis), bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheids-advocaat Bart-Adriaan de Ruijter (Kennedy Van der Laan) en fraude-expert Peter Schimmel (Grant Thornton).

Zie ook: Tjalling Tiemstra op Dag van het Commissariaat 2020

Eerder maakte de Dag van het Commissariaat de komst van Arjan Man (IIA), Frits van der Woude (Kennedy Van der Laan) en Marleen Janssen Groesbeek (Avans) bekend. Zij voegen zich bij onder meer Inge Brakman, Tjalling Tiemstra en Jaap Winter.

Dag van het Commissariaat

De Dag van het Commissariaat vindt plaats op 2 april in de Apenheul in Apeldoorn. Meer informatie vind je op de website.