De dagvoorzitter van de Dag van het Commissariaat is bekend: Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck.

Binnenkort is het zover: op 2 april vindt de Dag van het Commissariaat plaats in de Apenheul in Apeldoorn. Topcommissarissen zoals Inge Brakman, Jaap Winter en Tjalling Tiemstra delen hun inzichten en ervaringen uit de boardroom. Inmiddels kunnen wij ook met trots de dagvoorzitter bekendmaken: Sander Schimmelpenninck.

Schimmelpenninck is hoofdredacteur van Quote en één van de presentatoren van Op1. Hij gaat onder meer in gesprek met Inge Brakman, Diana Monissen en Dorel Smits-Hoekstra over Disruptie in de boardroom. De voormalige winnaar van ‘De Slimste Mens’ weet haarfijn op welke momenten hij de juiste prikkelende vraag moet stellen.

Schimmelpenninck is geen onbekende voor NCD: vorig jaar was hij spreker tijdens het Prinsjesdag-event met Gerant Thornton. Hij besprak zijn meest recente boek ‘Elite Gezocht’, een appèl aan de allerrijksten. De huidige elite is volgens de Quote-hoofdredacteur te veel bezig met zichzelf.

Dag van het Commissariaat

De Dag van het Commissariaat is op 2 april in de Apenheul in Apeldoorn. Naast dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck komen topcommissarissen zoals Inge Brakman, John Jaakke en Tjalling Tiemstra hun ervaringen en inzichten delen. Meer informatie vind je op DagvanhetCommissariaat.nl