De programmering van de Dag van het Commissariaat is compleet met de komst van Ferdi de Lange (Chasse Executive Search). De voormalige Governance TV-gast bespreekt onder meer de samenstelling van een Raad van Commissarissen. Eerder werd Sander Schimmelpenninck (Quote) als dagvoorzitter aangekondigd.

Sander Schimmelpenneninck en Ferdi de Lange zijn de nieuwste aanwinsten voor het programma van de Dag van het Commissariaat 2020. Schimmelpenninck is hoofdredacteur van Quote en één van de presentatoren van Op1. Hij gaat onder meer in gesprek met Inge Brakman, Diana Monissen en Dorel Smits-Hoekstra over Disruptie in de boardroom. De voormalige winnaar van ‘De Slimste Mens’ weet haarfijn op welke momenten hij de juiste prikkelende vraag moet stellen. De Lange is sinds april 2017 partner bij Chasse Executive Search en is gespecialiseerd in de samenstelling van een Raad van Commissarissen of Toezicht.

Programma Dag van het Commissariaat

We gaan onder meer in op maatschappelijke impact. Hoe laat je als organisatie je impact zien? Nicolette Loonen (ABP), Marleen Janssen Groesbeek (Avans) en Justina Alders-Sheya (Triodos) gaan hierover met elkaar in gesprek.

Daarnaast bespreken we de samenstelling van een perfecte Raad van Commissarissen met Ferdi de Lange (Chasse), John Jaakke (Eredivisie) en Jaap Winter (Randstad).

Commissaris Annemieke Roobeek bespreekt met Arjan Man (IIA) en Frits van der Woude (Kennedy Van der Laan) de veranderende risico’s op toezicht.

Topcommissaris Inge Brakman, stakeholderstrateeg Dorel Smits-Hoekstra en Diana Monissen (Prinses Máxima Centrum) gaan dieper in op disruptie in de boardroom.

Ervaren commissaris Tjalling Tiemstra vertelt tenslotte over de toekomst van governance.

Deelnemers ontvangen 6 PE-punten.

De Dag van het Commissariaat is een must voor iedere commissaris of toezichthouder. Commissarissen en toezichthouders ontvangen updates over belangrijke items, maar kunnen ze ook vakgenoten ontmoeten en met elkaar in discussie gaan.

Donderdag 2 april 2020
Apenheul in Apeldoorn

Aanvang: 09:30
Einde: 17:00 uur

Entree: €345 voor reguliere bezoekers en €295 voor NCD-leden

Meer info over de Dag van het Commissariaat vind je op dagvanhetcommissariaat.nl