Hoe ga je om met de toekomst van governance tijdens deze roerige tijden? Topcommissaris Tjalling Tiemstra deelt zijn inzichten en ervaringen op donderdag 9 april tijdens een Digitale Dag van het Commissariaat.

NCD organiseert de Digitale Dag van het Commissariaat. Op donderdag 9 april bespreekt ervaren commissaris Tjalling Tiemstra (o.a. ABN AMRO) de toekomst van governance. Tijdens het online seminar is er ruimte voor vragen van deelnemers. Aanmelden is gratis en kan via de website van NCD.

Nieuwe datum Dag van het Commissariaat

De Digitale Dag van het Commissariaat is een alternatief voor de afgelaste Dag van het Commissariaat. Inmiddels heeft de organisatie een nieuwe datum gevonden: donderdag 3 november is de vervangende datum. Naast Tiemstra spreken onder meer Jaap Winter, John Jaakke en Inge brakman.