Voormalig wethouder Adriaan Visser is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Team Sportservice. ‘Een gezonde bevolking is ontzettend belangrijk.’

De officiĆ«le startdatum van Adriaan Visser als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Team Sportservice is 1 juni. Visser neemt het voorzitterschap over van Eric van der Burg. ‘Ik heb er zin in! Team Sportservice ondersteunt en begeleidt overheden, scholen en verenigingen rondom de inzet van sport en bewegen. Samen werken we aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.’

Zie ook: Denise Koopmans in beeld als nieuwe commissaris BAM

‘Een gezonde bevolking is ontzettend belangrijk en daarom zet ik mij graag in als voorzitter voor de Raad van Toezicht’, vervolgt Visser. ‘Mijn vader was kinderarts en van jongs af aan hadden we daardoor thuis mooie discussies over gezondheid en de politiek en was er veel ruimte voor sport en bewegen. Dit heeft mijn interesse hiervoor al vroeg aangewakkerd.’

Raad van Toezicht Team Sportservice

Naast de nieuwe voorzitter Adriaan Visser bestaat de Raad van Toezicht Adriaan Visser, vicevoorzitter Jacqueline Verbeek-Nijhof, secretaris Hugo van der Poel, Marjan Olfers, Wiljan Vloet en Marianne den Hartog.

Sportman Adriaan Visser

De in Rotterdam woonachtige Adriaan Visser is momenteel directievoorzitter bij de Brink Groep. Eerder was hij wethouder van de Gemeente Rotterdam met onder andere Sport in zijn portefeuille. Daarvoor bekleedde hij meerdere functies binnen de Gemeente Rotterdam en was hij managing partner bij Twynstra Gudde.