Commissaris is een vak. Het vraagt veel specifieke kennis, vaardigheden en inzichten om als toezichthouder voor een langere termijn meerwaarde te kunnen leveren. De opleiding Governance Essentials van NCD Academy geeft een optimaal inzicht in de rol van de commissaris.

Ben je een (beginnende) commissaris en zoek je een opleiding om je basis te versterken? Of wil je als executive meer inzicht in de rol van de toezichthouder? De opleiding Governance Essentials van NCD Academy geeft een optimaal inzicht in en overzicht over de rol van de commissaris, nu en in de toekomst.

Tijdens de opleiding voor commissarissen en toezichthouders staan (middel)grote organisaties in de commerciële en not-for-profit sector centraal.

Ervaren professionals, beter bekend als verleiders, bespreken diverse aandachtsvelden, vraagstukken en dilemma’s. De deelnemers zelf zijn een groot belangrijk onderdeel van het programma: hun kennis, ervaring en actieve zijn essentieel voor het succes van de opleiding.

Meer weten over Governance Essentials?

NCD Academy organiseert op 3 augustus een online informatiebijeenkomst over Governance Essentials. Aanmelden kan via de website.

Governance Chair: voor de voorzitter

Wil je je verder ontwikkelen als voorzitter van een Raad van Commissarissen/Toezicht? De opleiding Governance Chair is afgestemd op het behandelen van specifieke voorzittersvraagstukken en succesfactoren. Het aanscherpen van en delen van kennis en ervaringen staat voorop.

Dit is een advertorial van NCD Academy