Het bestuur van de Stichting Weekbladpers (WPG Uitgevers) heeft per 1 september Frank Volmer benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Volmer volgt Herman Pabbruwe op.

Frank Volmer is de opvolger van Herman Pabbruwe, die na twee termijnen op 16 augustus is afgetreden als commissaris. Met het toetreden van Volmer bestaat de Raad van Commissarissen van Stichting Weekbladpers weer uit vijf leden. ‘Met het toetreden van Frank Volmer bestaat de raad weer uit vijf leden en is op sterkte’, aldus weekbladpers.

Zie ook: Hoe kies je als commissaris de juiste opleiding?

De stichting verwacht dat de huidige algemeen directeur van Ster met zijn achtergrond en ruime ervaring in de mediabranche ‘een waardevolle inbreng zal hebben’. Volmer was voorheen onder meer directeur bij TMG (Telegraaf Media Groep).