Marketing Drenthe is op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Toezicht. Er wordt gezocht naar iemand met een financieel profiel.

Marketing Drenthe is een organisatie die zich inzet voor de versterking van de vrijetijdseconomie in Drenthe. Zij doet dit langs drie lijnen: de markt verkennen, de ondernemers verbinden en het publiek verleiden. Er werken tien professionals onder leiding van een directeur. Op het gebied van destinatiemarketing ontwikkelt Marketing Drenthe zich tot een toonaangevende organisatie, met waardering en vertrouwen vanuit de sector. Onlangs werd Marketing Drenthe genomineerd voor de Dutch Marketing Award.

Functie

De Raad van Toezicht ziet toe op organisatie en handelen van Marketing Drenthe en functioneert daarbij ook als klankbord en adviseur. De Raad zoekt daarbij inhoud en diepte, in een prettige en informele sfeer. De Raad komt circa 6 keer per jaar bijeen.

De Raad van Toezicht bestaat uit 5 leden. Ter vervanging van een vertrekkende toezichthouder met de portefeuille financiën zoeken ze nu een opvolger. Iemand met deskundigheid op het financiële vlak (bedrijfs- en overheidsfinanciën). Gezien de huidige samenstelling van de Raad geniet een vrouwelijke kandidaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur. Het gehele functieprofiel vind je hier.

Contact

Is je interesse gewekt? Reageer dan uiterlijk 20 november door een motivatie en cv te mailen naar helga.halma@marketingdrenthe.nl. De selectieprocedure zal bestaan uit twee gespreksronden.