PSV haalt Klaas Dijkhoff binnen als nieuwste aanwinst van de Raad van Commissarissen. De oud-politicus neemt de plaats in van de vertrekkende Jan Albers.

Klaas Dijkhoff (40) staat al jaren bekend als PSV-supporter. Dijkhoff liet ook in zijn politieke carrière als VVD’er zijn liefde voor de Eindhovense club blijken en was regelmatig bezoeker van wedstrijden. ‘Ik ben vereerd om me als commissaris voor mijn club te mogen inzetten.’

Lees ook: Roger van Boxtel nieuwe president-commissaris KPMG

‘Als menneke was al snel duidelijk dat mijn talent niet in mijn benen zit’, legt Dijkhoff zijn keuze uit om commissaris te worden. ‘Toen heb ik mijn voetbaldromen verlegd van het veld naar de bestuurskamer. Ook aan de vergadertafels moet als team gepresteerd worden om de kans op succes binnen de lijnen te vergroten en ons clubgevoel en de supporters in ere te houden.’

Raad van Commissarissen PSV

President-commissaris Jan Albers vertrekt uit de RvC. Robert van der Wallen neemt zijn rol over. Naast Dijkhoff en Van der Wallen hebben ook oud-doelman Hans van Breukelen, Ton van Veen (Jumbo) en Ingrid Wolf-de Jonge (voorzitter Haaglanden Medisch Centrum) een plek in de Raad van Commissarissen.