Governance Essentials (Start 14 november 2018)

Educations
Op 14 november 2018, 16 januari 2019 en 10 april 2019 starten de eerstvolgende programma's Governance Essentials. Een 8-daags programma met 24 onderdelen voor commissarissen en toezichthouders.

Het programma richt zich op de organisatiefuncties die een bijdrage leveren aan het creëren van waarde en hiermee aan de continuïteit van de organisatie, nu en in de toekomst. In dit kader komen naast de richtlijnen, taken en verantwoordelijkheden van de toezichthouder ook de rol van de toezichthouder bij vraagstukken op het gebied van marketing, IT, informatie management en innovatie aan de orde.

Goverance Essentials onderscheidt zich door de sterke focus op de huidige en toekomstige aandachtsvelden en trends op het gebied van professioneel toezicht houden. De cases die door leden van de NCD zijn ingebracht geven een goed beeld waar je als toezichthouder mee te maken krijgt en hoe je hier mee om kan gaan. Het programma vraagt een gedegen voorbereiding per onderdeel. Aan de hand van door de deelnemers ingebracht vragen worden diverse aandachtsvelden interactief besproken en praktische kennis en ervaring uitgewisseld.

Innovatie in onderwerpkeuze en leervorm
Op interactieve wijze wordt kennis en inzichten op het gebied van toezichthouden aangereikt, die je direct in diverse sectoren kan toepassen. Je dit eigen maken vindt plaats aan de hand van de groeifilosofie “Inspireren, Reflecteren, Leren”. De opzet van het programma is zodanig dat het rekening houdt met individuele aandachtsgebieden van de deelnemer. De e-learning omgeving bevordert het interactieve karakter waardoor je als deelnemer meer mogelijkheden hebt om met elkaar te leren en inzichten over de functionele rol van toezichthouder uit te wisselen.

80 PE-punten
De NBA heeft de NCD Academy officieel erkend als PE-instelling waardoor deelnemers PE-punten kunnen behalen tijdens elk van onze opleidingen en Update Sessies. Bij het succesvol afronden van Governance Essentials behaalt men 80 PE-punten.

Investering
De investering bedraagt € 7.900,= voor NCD leden en € 8.600,= voor niet-NCD leden. Deze bedragen zijn exclusief BTW en de overnachting tijdens de tweedaagse programma’s, maar inclusief materiaal, lunches en diners.
{{comments.length}} reacties
{{thumbsUpCount}}
{{thumbsDownCount}}
{{comment.date|stringToDate:'dd-MM-yyyy'}} ({{comment.date|stringToDate:'H:mm'}})