Mede-founders, partners en sponsors

Onder het motto ‘samen staan we sterk’ verbinden we graag mede-founders, partners of sponsoren aan de community Commissarissen.nl. 

Als grootste community willen wij commissarissen en toezichthouders  inspireren. Professioneel en met passie, door samen kennis en kunde bij elkaar te brengen om het toezicht in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Om de inspiratie en persoonlijke groei van toezichthouders te garanderen.

Onze ambitie

Een mede-founder mag onder meer maximale betrokkenheid bij de verdere ontwikkeling van de community verwachten, maar ook bij de verdere ontwikkeling van het NCD-ecosysteem. Een ecosysteem dat naast Commissarissen.nl onder meer bestaat uit de NCD Academy, NCD-districten, LeadershipNL, Governance TV, intervisiegroepen, de Dag van het Commissariaat en Register Certified Board Member.

Uniek platform

Commissarissen.nl is een uniek platform voor de duizenden commissarissen en toezichthouders in ons land. Als het kompas voor toezichthouders. Om constant het toezicht in Nederland te verbeteren. Wil je als organisatie bijdragen? Neem contact met ons op

Mede-founder

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 56.000 professionals in meer dan 140 landen. Wereldwijd nemen we een zesde positie in.

Grant Thornton is als geen ander ingesteld op organisaties die in beweging zijn; of het nu in de corporate wereld, het publieke domein of het midden- en kleinbedrijf is. Samen met de klant op zoek naar het beste advies. Daardoor kan Grant Thornton sneller, slimmer en pro-actiever inspelen op belangrijke ontwikkelingen in hun organisatie of markt, waardoor de bewegingsruimte, het verandervermogen en de groeikansen van de klanten wordt vergroot.

Partner

Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een full-service advocatenkantoor
met ongeveer honderd advocaten, met vestigingen in Amsterdam
en Eindhoven, met de wereld als werkveld.

Sinds het allereerste begin waarderen cliënten Kennedy Van der Laan vanwege de specialistische kennis van de technologiesector en aansprakelijkheid. Daarnaast bewijst het advocatenkantoor zichzelf ook als een sterke en betrouwbare legal partner voor financiële instellingen en verzekeraars, mediapartijen, en binnen de fashion & retail, de gezondheidszorg & publieke sector en in vastgoed & bouw. 

Partner

METRI Group

METRI is een Fact Based IT-adviesorganisatie gespecialiseerd in sourcing en benchmarking. Daarnaast helpt METRI organisaties bij het verbeteren van de inrichting en besturing als gevolg van sourcingontwikkelingen en trends. Door de jarenlange ervaring op het gebied van benchmarking is METRI in staat scenario’s uit te werken voor ieder IT-vraagstuk en te toetsen aan de huidige, wereldwijde marktprijsontwikkelingen. Klanten waarderen METRI om haar praktische en professionele benadering.

Partner

Digital Governance Advisory

Digital Governance Advisory helpt de Raad van Commissarissen/Raad van Toezicht op weg met toezicht houden op de Digitale Transformatie. Werken aan de Digitale Transformatie van uw onderneming of organisatie is inmiddels een essentieel onderdeel van de business-strategie.

Toezichthouders en bestuurders stellen zich de vraag welke kennis en vaardigheden in de boardroom noodzakelijk zijn om proactief en wendbaar informatie te delen over de mogelijke impact van de Digitale Transformatie. Hiermee kunnen weloverwogen besluiten worden genomen over investeringsvoorstellen en programma/projectplannen. 

Partner

Verdonck, Klooster & Associates

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) zet zich in om ICT voor mensen te laten werken. Een strategisch ICT-adviesbureau dat houdt van complexe vraagstukken. Omdat het uiteindelijk allemaal om mensen draait, heeft VKA niet alleen technisch specialisten in huis maar ook mensen die een organisatie kunnen lezen. Samen met de klanten realiseren zij succesvolle projecten die ervoor zorgen dat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen.

Founder, partner of sponsor worden?

Wil je evenals Grant Thornton, Kennedy Van der Laan en METRI Group onderdeel worden van de community Commissarissen.nl? De commissarissen in Nederland inspireren?

Stuur gerust een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.