Mede-founders, partners en sponsors

Onder het motto ‘samen staan we sterk’ verbinden we graag mede-founders, partners of sponsoren aan de community Commissarissen.nl. 

Als grootste community willen wij commissarissen en toezichthouders  inspireren. Professioneel en met passie, door samen kennis en kunde bij elkaar te brengen om het toezicht in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Om de inspiratie en persoonlijke groei van toezichthouders te garanderen.

Onze ambitie

Een mede-founder mag onder meer maximale betrokkenheid bij de verdere ontwikkeling van de community verwachten, maar ook bij de verdere ontwikkeling van het NCD-ecosysteem. Een ecosysteem dat naast Commissarissen.nl onder meer bestaat uit de NCD Academy, NCD-districten, LeadershipNL, Governance TV, intervisiegroepen, de Dag van het Commissariaat en Register Certified Board Member.

Uniek platform

Commissarissen.nl is een uniek platform voor de duizenden commissarissen en toezichthouders in ons land. Als het kompas voor toezichthouders. Om constant het toezicht in Nederland te verbeteren. Wil je als organisatie bijdragen? Neem contact met ons op

Mede-founder

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 56.000 professionals in meer dan 140 landen. Wereldwijd nemen we een zesde positie in.

Grant Thornton is als geen ander ingesteld op organisaties die in beweging zijn; of het nu in de corporate wereld, het publieke domein of het midden- en kleinbedrijf is. Samen met de klant op zoek naar het beste advies. Daardoor kan Grant Thornton sneller, slimmer en pro-actiever inspelen op belangrijke ontwikkelingen in hun organisatie of markt, waardoor de bewegingsruimte, het verandervermogen en de groeikansen van de klanten wordt vergroot.

Partner

Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een full-service advocatenkantoor
met ongeveer honderd advocaten, met vestigingen in Amsterdam
en Eindhoven, met de wereld als werkveld.

Sinds het allereerste begin waarderen cliënten Kennedy Van der Laan vanwege de specialistische kennis van de technologiesector en aansprakelijkheid. Daarnaast bewijst het advocatenkantoor zichzelf ook als een sterke en betrouwbare legal partner voor financiële instellingen en verzekeraars, mediapartijen, en binnen de fashion & retail, de gezondheidszorg & publieke sector en in vastgoed & bouw. 

Founder, partner of sponsor worden?

Wil je ook onderdeel worden van de community Commissarissen.nl? De commissarissen in Nederland inspireren?

Stuur gerust een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.