Over Commissarissen.nl

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) is initiatiefnemer van dit platform. Met als missie om beter leiderschap en toezicht in Nederland te bevorderen door (onderlinge) inspiratie en persoonlijke groei.

Hoe realiseren we dat? Door een actieve bijdrage te leveren aan beter toezicht. Dat doen we onder meer door nieuws, artikelen, blogs/vlogs, video’s en whitepapers te publiceren die de doelgroep activeren, inspireren en motiveren. Nadruk ligt daarbij op vernieuwing in governance, toekomstgerichtheid en het verrijken van elkaars inzichten.

Commissarissen.nl is voor iedereen die een positieve bijdrage wil leveren aan (nog) beter toezicht in Nederland, waarbij de community zich met name richt op (aankomende) commissarissen en toezichthouders.

Contentpartner

NCD

NCD is de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren en werkt samen op het gebied van content.

Contentpartner

ecoDa

Dit is het samenwerkingsverband van alle verenigingen voor directeuren en commissarissen in Europa. Dit netwerk beschikt over veel internationaal nieuws en volgt de ontwikkelingen vanuit Brussel op de voet.

Biedt actuele informatie over benoemingen en mutaties van commissarissen en toezichthouders en doet onderzoeken binnen de doelgroepen waarover gerapporteerd wordt.

NCD

Wil je ook onderdeel worden van de community Commissarissen.nl? De commissarissen in Nederland inspireren?

Stuur gerust een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.