Over Commissarissen.nl

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) is initiatiefnemer van dit platform. Met als missie om beter leiderschap en toezicht in Nederland te bevorderen door (onderlinge) inspiratie en persoonlijke groei.

Hoe realiseren we dat? Door een actieve bijdrage te leveren aan beter toezicht. Dat doen we onder meer door nieuws, artikelen, blogs/vlogs, video’s en whitepapers te publiceren die de doelgroep activeren, inspireren en motiveren. Nadruk ligt daarbij op vernieuwing in governance, toekomstgerichtheid en het verrijken van elkaars inzichten.

Naast Commissarissen.nl organiseren we events – zoals De Dag van de Commissaris en hebben we ontwikkelprogramma’s van de NCD Academy, zoals Governance Essentials, Governance Dynamics, Governance Chairman. Verder kennen we districten en intervisiegroepen. Met de certificering van commissarissen en toezichthouders in het Register Certified Board Members, een initiatief van de NCD, willen we verder duidelijk maken dat een commissariaat of toezichthoudende rol geen bijbaan is, maar een écht vak.

Commissarissen.nl is voor iedereen die een positieve bijdrage wil leveren aan (nog) beter toezicht in Nederland, waarbij de community zich met name richt op (aankomende) commissarissen en toezichthouders.

Contentpartner

NCD

De Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) heeft een bijzonder grote databank aan informatie die gebruikt kan worden voor Commissarissen.nl. Dat geldt eveneens voor het netwerk van de NCD.

Contentpartner

CGLytics

Biedt actuele informatie over benoemingen en mutaties van commissarissen en toezichthouders en doet onderzoeken binnen de doelgroepen waarover gerapporteerd wordt.

Contentpartner

BaaS, Boardroom as a Service

Dit magazine maakt de NCD samen met ICT Media.

Contentpartner

ecoDa

Dit is het samenwerkingsverband van alle NCD’s in Europa. Dit netwerk beschikt over veel internationaal nieuws en volgt de ontwikkelingen vanuit Brussel op de voet.

Contentpartner worden?

Wil je evenals de NCD, CGLytics, BaaS en ecoDa onderdeel worden van de community Commissarissen.nl? De commissarissen in Nederland inspireren?

Stuur gerust een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.