Hoe kunnen nieuwe commissaris een vliegende start maken? Vincent Moolenaar (Slachtofferhulp Nederland en Deloitte) en Samuël Verpalen van Blikverruimers vertellen hoe (jonge) commissarissen het spel in de boardroom leren spelen.

Vincent Moolenaar is commissaris bij onder meer Slachtofferhulp Nederland en Deloitte. Moolenaar heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het integratieproces van Ahold met Delhaize. Daarnaast ben ik commissaris bij Deloitte en als toezichthouder en adviseur ook betrokken bij kleinere organisaties, zoals Bureau Slachtofferhulp en het European Leadership Platform, en als aanjager van NL2025 voor de regio Utrecht.

Samuël Verpalen is Head of Growth van Blikverruimers. Blikverruimers heeft de ambitie om Nederland toekomstklaar te maken: wij challengen de bestuurlijke status quo. Enerzijds doen we dat door het werven, selecteren en opleiden van nieuw talent voor toezichthoudende functies en anderzijds door een platform te bieden voor verbinding en inspiratie tussen verschillende generaties en perspectieven.