Anita Wetterhahn-Reijnen zal met ingang van 1 januari 2020 lid worden van de Raad van Commissarissen van SPAR Holding B.V. Ze volgt huidig commissaris Andries Gies op. Gies zal de Raad verlaten omdat zijn zittingstermijn afloopt.

Wetterhahn-Reijnen is benoemd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Ze was door de SPAR ondernemers voorgedragen. Per 1 januari 2020 zal zij zitting nemen in de Raad van Commissarissen. SPAR haalt zo een zwaargewicht in de retail binnen: Wetterhahn-Reijnen was eerder directeur retail bij NS Retail en algemeen directeur bij winkelketen Jamin. Ook heeft zij een functie vervuld als commercieel directeur bij Jan Linders Supermarkten.

Zie ook: Pro Senectute vernieuwt Raad van Commissarissen 

Wetterhahn-Reijnen geeft aan veel respect te hebben voor de succesvolle wijze waarop SPAR de laatste jaren heeft gebouwd aan onder andere de verschillende winkelconcepten, de logistiek en de winkeloperatie. Ze kijkt uit naar haar nieuwe rol. Andries Gies zal na ruim 8 jaar afscheid nemen van SPAR, dit omdat zijn benoemingstermijn afloopt. SPAR Holding B.V. zegt Gies zeer erkentelijk te zijn voor zijn langdurige bijdrage aan het succes van de organisatie.

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van SPAR bestaat verder nog uit president-commissaris Saskia van Walsum (Ook voorzitter van de Raad van Toezicht van NTS Group) en leden Kees Kiestra, Duncan Hoy en Rob van der Sluijs