Op 6 november organiseren ecoDa en CGLytics een webinar over hoe de innovaties in informatietechnologieën de rol van de board kunnen ondersteunen.

Bedrijven moeten hun omgeving volgen volgens gedefinieerde doelstellingen en de verzamelde gegevens integreren in echte strategische en operationele informatie. Business intelligence is er om niet alleen het management, maar ook bestuursleden te ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen. In een meer veeleisende omgeving moeten bestuursleden de drijfveren van waardecreatie begrijpen en de juiste maatstaven ontwikkelen om waarde te articuleren. Actiegerichte en realtime inzichten worden daarom nog belangrijker voor bestuursleden. Hoe ver moeten we gaan in termen van geavanceerde algoritmen om de gebruikelijke dashboards aan te vullen? Welk type boards voor gegevensverwerkingstools heeft u nodig terwijl u een overbelasting van big data vermijdt? Hoe kan het bestuur gegevens en AI gebruiken om betere bestuursbeslissingen en toezicht te nemen?

Sprekers:

• Aniel Mahabier, CGLytics CEO;
• Deepak Krishnamurthy, Executive Vice President and Chief Strategy and Transformation Officer at SAP;
• Michael Hilb, Entrepreneur, Board Member and Professor;
• Rytis Ambrazevičius, Baltic Institute of Corporate Governance, President;

Het webinar wordt gemodereerd door Suzanne Liljegren, ecoDa Communication Adviser.

Inschrijven voor het webinar kan hier