De Dag van het Commissariaat maakt de komst van ervaren commissaris Inge Brakman bekend als nieuwste spreker. John Jaakke en Dorel Smits-Hoekstra zijn eveneens toegevoegd aan de line-up.

De Dag van het Commissariaat, op 2 april in Apeldoorn, maakte eerder al Jaap Winter, Annemieke Roobeek en Nicolette Loonen bekend als sprekers. Daar zijn inmiddels Inge Brakman, John Jaakke en Dorel Smits-Hoekstra aan toegevoegd.

Inge Brakman

Inge Brakman is onder meer commissaris bij DSM, Shell, Accenture en WNF. Daarnaast is ze voorzitter van het Rode Kruis en werkte ze onder meer voor de Nederlandse Vereniging voor Journalisten en was ze lid en voorzitter van het Commissariaat voor de Media.

John Jaakke

John Jaakke startte zijn carrière bij SHV, was meer dan twintig jaar ondernemingsrecht-advocaat en M&A-specialist en jarenlang bestuursvoorzitter bij advocatenkantoor Van Doorne in Amsterdam. Inmiddels is hij zelfstandig ‘trusted advisor’ van bedrijven en aandeelhouders. Daarnaast heeft hij een portefeuille van toezichthoudende en adviesfuncties.

Dorel Smits-Hoekstra

Dorel Smits-Hoekstra is een ervaren toezichthouder in de zorg . Stakeholderstrateeg Smits-Hoekstra ontwikkelt toekomstgerichte bedrijfsmodellen. Samen met bestuurders en ondernemers realiseert ze strategische allianties en slimme samenwerkingen. Haar specialisme is om hiervoor stakeholders intensief en actief bij de organisatie te betrekken.

Donderdag 2 april 2020
Apenheul in Apeldoorn

Aanvang: 09:30 uur
Einde: 16:30 uur

Entree: €345 voor reguliere bezoekers en €295 voor NCD-leden