Boardroom Nederland bevindt zich in een fase van disruptieve verandering en versnelling. Welke veranderingen en trends staan ons te wachten? Wat kunnen we er mee? En hoe moeten we hierop anticiperen in de Roaring 20’s?

Commissarissen Esmée Pater (Rabobank) en Harm Tunteler (Auping) bespreken in Governance TV de toekomst van governance. Pater is een jonge commissaris, Tunteler een ervaren rot in het vak. Samen gaan ze in gesprek over hun verschillen én overeenkomsten in visie.

Esmée Pater is commissaris bij Rabobank IJsseldelta. Esmée startte op jonge leeftijd haar stage-reviewbedrijf Jobsome en maakt deze roerige tijden op meerdere fronten mee.

Harm Tunteler mag gerust een bestuurlijk zwaargewicht genoemd worden. Harm werkte in het verleden bijvoorbeeld als commercieel topman bij Sara Lee Douwe Egberts en is momenteel president-commissaris.