Advies- en ingenieursburea Royal HaskoningDHV heeft Daan Sperling tot commissaris benoemd. Ook Koninklijk Boskalis Westminster heeft Sperling voorgedragen voor een commissariaat.

Sperling is op 26 maart door de aandeelhouders gekozen als nieuwe commissaris van Royal HaskoningDHV. Op dit moment is Sperling al actief als voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings. Daarnaast is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van SBRCURnet, lid van de Raad van Toezicht van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht en lid van de Raad van Commissarissen van GMB Holding.

Zie ook: DSM wil Erica Mann als nieuwe commissaris

Op 26 maart 2019 trad drs. ing. J. (Jan) Bout af als commissaris conform het rooster van aftreden.De Raad van Bestuur heeft de heer Bout per dezelfde datum benoemd tot bestuurslid van de Stichting HaskoningDHV. Hij volgt mevrouw Johns op. De Stichting HaskoningDHV houdt tenminste 75,5% van de aandelen van Royal HaskoningDHV.