Advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV heeft Daan Sperling tot commissaris benoemd. Ook Koninklijk Boskalis Westminster heeft Sperling voorgedragen voor een commissariaat.

Daan Sperling is op 26 maart door de aandeelhouders gekozen als nieuwe commissaris van Royal HaskoningDHV. Op dit moment is Sperling al actief als voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings. Daarnaast is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van SBRCURnet, lid van de Raad van Toezicht van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht en lid van de Raad van Commissarissen van GMB Holding.

Zie ook: DSM wil Erica Mann als nieuwe commissaris

Met de komst van Sperling bestaat de Raad van Commissarissen van Royal HaskoningDHV uit voorzitter Joop van Oosten, Peter Blauwhoff, Angelique Paulussen en Tjalling Tiemstra.

Bestuurslid Stichting HaskoningDHV

Tegenover het aantreden van Sperling staat het vertrek van Jan Bout als commissaris. Op 26 maart 2019 trad Bout af. De Raad van Bestuur heeft Bout per dezelfde datum benoemd tot bestuurslid van de Stichting HaskoningDHV.