Mieke Pigeaud-Wijdeveld is benoemd als nieuw lid van de Raad van Toezicht van Beeld en Geluid. Ze zal vanaf 13 juni toetreden tot de Raad.

Pigeaud-Wijdeveld is al jaren directeur-eigenaar van Pi Control. Daarvoor heeft zo onder andere financiële functies vervuld voor Akzo, Ahold en de NS. Ook is zo lid van de RvT van Consumentenbond en de Ledenraad van Achmea. In de Raad van Toezicht van Beeld en Geluid zal ze onder meer voorzitter worden van de auditcommissie.

Zie ook: Van der Pol nieuwe voorzitter RvC Total Care

De Raad bestaat al uit acht leden, waarvan Guusje ter Horst de voorzitter is. Zij zegt zeer blij te zijn met de benoeming van de nieuwe toezichthouder/voorzitter van de auditcommissie. ‘De Raad van Toezicht is zeer verheugd dat Mieke deel gaat uitmaken van ons team. Mieke beschikt over de juiste kennis en expertise om de Raad te completeren. Met haar ervaring op financieel gebied, is zij daarbij de aangewezen persoon om de auditcommissie te gaan leiden’.